Piept de pui cu cartofi la tigaie

de Rocsi in Pui, 7 Oct 2013 | 34901 vizualizari

 

Cand vine vorba de mancare pentru mine este o problema pentru ca nu mananc chiar orice, sa zicem sunt putin mofturoasa si nici organismul meu nu mai suporta toate alimentele asa ca alta data, insa daca am piept de pui in casa e clar ca totul e bine. Asa si asta seara, scosesem o bucatica de piept pui sa imi pregatesc ceva pentru cina si pana la urma am ajuns la acest preparat simplu dar pe care l-am devorat cu adevarat pe tot. Sper ca o sa va placa si voua si o sa-l incercati!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 2 cartofi
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 catel de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi la tigaie:

Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucati potrivite.
Ardeiul kapia il curatam de seminte si il taiem fasii pe lung.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mai mari.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Adaugam ceapa, o inabusim 2 minute la foc potrivit, apoi bucatile de pui.
Turnam 1/2 cana de apa, condimentam cu sare, piper, oregano, acoperim cu un capac si lasam pana scade apa.
Punem bucatile de ardei, mai punem putina apa si dupa 5 mine adaugam cartofii.

Din acest moment picuram cate putina apa si tot lasam sa scada.
Cand sunt patrunse atat carnea cat si cartofii incorporam pasta de tomate si mai lasam pe foc circa 2 minute.

Curatam usturoiul, il tocam marunt si il punem peste mancare.
Lasam sa stea 5 minute acoperita cu capac apoi putem servi.
Simplu dar un deliciu pentru mine va spun sincer!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu dovlecei, broccoli si sos beschamel